Acompañamiento

Àlbum de la XV Fira del Parc Espadà a Higueras

Escrito por Super User el . Publicado en Patrimoni

El passat 1 de juliol va tenir lloc a Higueras la XV Trobada dels pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. La Fira del Parc convoca als 19 municipis que integren aquest parc natural i té com a objectiu visibilizar aquest territori, les seues característiques, recursos i possibilitats.

IMG 20170701 114325

La Fira del Parc té un caràcter itinerant i en aquesta edició ha viatjat fins a Higueras, en la comarca de l'Alt Palància. Higueras posseeix un ric patrimoni cultural i mediambiental. El seu intricat entramat urbà ens recorda el seu antic origen i conserva entre altres béns patrimonials, un forn datat en el segle XIII i que encara està en ús, safaretjos i la seua església parroquial dedicada a la Inmaculada Concepció. Destaca també la seua font.

La Fira permet als pobles del parc conèixer-se millor per a, junts, cercar punts de trobada des dels quals embastar projectes comuns. Aquesta doble necessitat s'està plasmant en el desenvolupament d'una iniciativa per al disseny d'un projecte cultural que reunisca a les persones, grups, associacions i col•lectius dels pobles del parc. Cercant la construcció horitzontal i participativa d'un projecte que ha de sorgir des de les necessitats, voluntats i compromisos d'aquelles persones que s'impliquen. Per al desenvolupament d'aquest projecte, els pobles del parc compten amb la col•laboració i acompanyament tècnic del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I.

Us deixem un àlbum amb imatges de la XV Fira del Parc

Notícies relacionades: XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà. Higueras.

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural