Servei de comunicació

Escrit per comunautas el . Publicado en Sense categoria

El PEU ofereix un nou servei a preu reduït per aconseguir: 
 
 
- Una documentació del treball existent 
 
- Una difusió del treball realitzat 
 
- Un arxiu d'activitats. 
 
Aquest servei es tradueix en: 
 
 
- Cobertura en xarxes socials d'esdeveniments: Completa cobertura a twitter / facebook d'esdeveniments, treballant com a relator de l'esdeveniment. Amb els tuits generats s'elabora un document storify (un document pdf que recull els tuits elaborant una mena de memòria escrita de l'esdeveniment) que funciona com un resum del que s'ha dit durant l'activitat. Aquesta prestació és gratuïta amb qualsevol dels altres serveis. 
 
- Cobertura foto / àudio / vídeo: Gravació en vídeo / àudio i registre fotogràfic de l'activitat proposada. Per a això es compta amb dues càmeres de vídeo HQ, micròfons, gravadores, etc. Tant la gravació com l'edició es qualifiquen segons les hores emprades. (per exemple, en un nivell alt de qualitat quatre hores de gravació suposen unes deu hores d'edició). El preu de l'hora de gravació i edició són 20 € / hora. 
 
 
 
- Cobertura mitjançant streaming: Es retransmet mitjançant internet en directe l'activitat que se sol · liciti, en una qualitat que depèn de l'ample de xarxa disponible. Es pot fer des d'alguna cosa bàsic amb 3G a una transmissió de bona qualitat amb un ADSL domèstic. El preu d'aquest servei és 20 € / hora si es contracta en solitari oa negociar si es combina amb altres. 
 
- Documentació fotogramètrica de patrimoni: A consultar, dependrà de la mida, dificultat, complexitat, hores de computació, etc. En aquest cas, de la mateixa manera que passa amb la reconstrucció virtual, depèn de la complexitat i és millor demanar pressupost a estudiar. 
 
- Transcripció escrita de registre d'àudio: Segons temps emprat, a consultar.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural