6. La reflexió sobre la Xarxa de Treball Tècnic i la Mesa Tècnica 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Sense categoria

 

Captura de pantalla 2017-07-07 a las 13.26.44

El Seminari d'Estiu de Pais@rural ha dedicat un ampli espai a la reflexió i el treball conjunt sobre l'acció tècnica en el mitjà rural que es realitza en el marc de Pais@rural, atenent a l'evolució del treball en xarxa i al funcionament de la Mesa Tècnica. Seguint el fil del debat que es va generar amb motiu de la celebració de la Fira de la InFormació i la Mesa Tècnica convocada en el mes de febrer, es va preparar una dinàmica dividida en tres parts, per a seguir aprofundint en l'oportunitat de realitzar una revisió de la trajectòria seguida i del moment actual d'una estructura com la pròpia Mesa.

(Vicente Zapata, col·laborador del PEU)

Els membres de la Xarxa de Treball tècnic rebreu per correu electrònic el document complet, el·laborat per Vicente Zapata que va moderar la sessió.

 

3. Jornades d’Avaluació 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Sense categoria

 

Morella 2

 

Les Jornades d'Avaluació de 2017 seran provisionalment els dies 15 i 16 de novembre en Morella.
Està bé recordar que les Jornades d'Avaluació es van celebrar a Morella les primeres Jornades d'Avaluació del PEU al 1998, encara que després en 2014 vam tornar per a fer la Mesa Tècnica. Tornar a celebrar-les allí dinou anys després ens fa molta il·lusió i ens agradaria comptar amb la vostra presència.

2017-06-11 Morella mostra a lAssemblea dels Poblesmes Bonics del Mon les c arrosses de lAnunci 1

El programa no está definit encara i ja us informarem a partir de setembre.

2017-06-11 Morella mostra a lAssemblea dels Poblesmes Bonics del Mon les c arrosses de lAnunci 2

4. XII Jornada d'Investigació del Patrimoni Cultural 2017

Escrit per PEU el . Publicado en Sense categoria

 

El pròxim29 de juliol tindrà lloc la XII Jornada d’Investigació del Patrimoni Cultural en la Llotja del Cànem de Castelló.  Per a aquesta edició volem centrar-nos en lespersones que fan possible els projectes, situant el patrimoni com a recurs. Com a punt de partida per al desenvolupament d'un mosaic amb infinitat de xicotetes accions que, de forma valenta i decidida, s'organitzen per a fonamentar aqueixes connexions i saltar del local al global mitjançant xarxes basades en la col·laboració.  La jornada està oberta a la comunitat del PEU i tots aquells interessats en conèixer i difondre el seu patrimoni cultural. Més informació:http://patrimoni.peu-uji.es/  i  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Ángel Portolés. Patrimoni, Laboratori d'Investigació del Patrimoni a les Àrees Rurals. Per a la inscripció:

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural