Fons documental

Escrit per Super User el . Publicado en Sense categoria

La necessitat de fer visible i de posar en valor la documentació generada en aquests anys de programa Observatori han impulsat la creació d’un fons documental.

Sabem que la documentació conté informació i la informació és coneixement. Aquest fons documental naix amb la pretensió de convertir-se en un canal de consulta i divulgació del coneixement obtingut. Un canal obert on a més de gestionar els documents produïts i les publicacions relacionades amb el desenvolupament rural, es convertisca en un espai viu que permeta compartir experiències, reflexionar i generar nous discursos.

Fons documental

Ens adrecem a tots els agents que treballen en i pel món rural i el seu desenvolupament. Ells i elles són les persones destinatàries i a la vegada generadores dels continguts que formaran aquest fons documental.

Hem iniciat la seua construcció amb l’organització i classificació del patrimoni documental, amb la creació d’un espai a la biblioteca de l’UJI on es recullen publicacions amb temàtica relacionada amb el món rural.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural