PEU en II Congrés Internacional d'Intervenció educativa, Puebla (Mèxic) (2ª part)

Escrit per PEU el . Publicado en Seminari Garbell

IMG 9694

Com a part de les activitats a les quals va ser convidat el PEU en II Congrés internacional d'Intervenció educativa en Puebla (Mèxic) es van presentar dos projectes inclosos en el PEU mitjançant el Seminari Garbell, com van ser el llibre de Missions Interculturals i el nou número de la revista kult-ur.

IMG 9695

El llibre de Missions Interculturals té com a autors a tècnics i professors d'educació de la Universitat Jaume I i realitza una lectura reposada i crítica al que va anar el projecte, les seues possibilitats així com la seua projecció de futur. Per desgràcia diferents problemes burocràtics van impedir que es poguera presentar el llibre en paper, havent de mostrar-ho en PDF. El projecte va interessar en gran manera als assistents a la presentació, havent de tallar-se el torn de preguntes per falta de temps. El llibre de Missions va ser presentat per un dels seus coautors, Eugeni Trilles.

Captura de pantalla 2017-06-26 a las 11.15.09

La revista científica kult-ur va presentar de la mà del seu director, Paco Marco, el seu nou nombre en Puebla. A la taula van assistir també col·laboradors en el nombre i es va explicar per part del director la gènesi de la revista i el perquè del seu naixement, sent acollit amb gran acceptació per part del públic.

IMG 9719

(Fotos: PEU)

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural