PEU_lab, laboratori d'idees de PEU de la UJI

Escrit per PEU el . Publicado en Mesa tècnica

Captura de pantalla 2018-04-11 a las 12.37.09

 

El PEU_lab és un espai de treball i aprenentatge cooperatiu per a transformar la informació en coneixement, i promoure la participació comunitària i la transformació social en el territori PEU. Generem relacions igualitàries i interdependents amb una comunicació autònoma, oberta i transversal.

És un grup plural i obert, àgil i flexible, compromès i dinàmic que és configurarà com a laboratori d’idees a partir del diàleg igualitari i la mirada a la complexitat, sustentades en la reflexió crítica.

El grup té un encàrrec essencial d’aplicar una mirada crítica a les activitats formatives (catàleg), els tutors i les adjudicacions i en general la configuració de les activitats d’Extensió Universitària. Les aportacions que farà el PEU_lab no son vinculants, generarà els primers documents per al debat en la Mesa Tècnica.. i existeix una primera proposta:

ELS SENTITS DELS PORTS

Introducció:

El projecte pretén interpretar el Territori de la comarca dels Ports, a partir de diferents llenguatges i amb diversos col·lectius. Busca organitzar un conjunt d’accions per a fomentar una “Ciutadania Crítica”, per a repensar la Comunitat d’una forma més transversal.

Per a què?

Fomentar la consciència crítica
Reforçar el vincle amb el territori
Treballar el concepte ciutadania
Propostes intergeneracionals
Atendre les diversitats
Promoure intel·ligències múltiples

Amb qui?

Amb tots els públics, però, intentant que s’impliquen els joves

Amb què?

Amb recursos audiovisuals
Utilitzant el treball amb la fotografia estenopeica i creant imatges singulars
Escoltant la natura i generant notes sonores

Com?

Dissenyant rutes amb sentit
Creant itineraris emocionals
Creant mapa sonor
Dirigint un curtmetratge/documental utilitzant la tècnica “stopmotion”, etc

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural