Anem a disneyar les Jornades d'Avaluación PEU 2017 a Morella

Escrit per PEU el . Publicado en Jornades d'avaluació

 

Captura de pantalla 2017-09-25 a las 9.01.43

(Foto: Ajuntament de Morella)

Una vegada més estan pròximes les jornades d'avaluació de 2017, que seran a Morella (Els Ports) els pròxims dies 15 i 16 de novembre, i en el disseny del qual estem interessats que participeu.

Pensem que l'única manera PEU de fer-les és amb la col·laboració de tots, així que com a part de la xarxa PEU (agents culturals i de desenvolupament, empreses, tècnics UJI, coordinadors de programes i projectes, col·laboradors, etc) us convoquem a elaborar el programa, el format i les metodologies d'avaluació que s'utilitzaran a Morella en les jornades d'avaluació d'enguany.

La convocatòria per a fer-ho és el 16 d'octubre a les 12h en la sala de reunions del SASC (UJI). Us preguem participació, i si per qualsevol circumstància no fóra possible la vostra assistència, intentaríem cercar una data de consens perquè puguem estar el màxim nombre de persones possible.

La metodologia de disseny participativa fa que siga més fàcil per a la xarxa PEU elaborar instruments i eines tant per a detectar problemes o manques en el projecte com per a indicar solucions a aquests problemes, així com per a millores o implementar noves activitats, nous mitjans i nous agents que redunden en el benefici d'un projecte que és de tots nosaltres.

Moltes gràcies i esperem la vostra participació. Us preguem una vegada més que ens feu arribar la vostra disponibilitat per a poder establir un bon equip de disseny de la jornada d'avaluacíó d'enguany.

Una salutació.

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural