Programa general

Escrit per Super User el . Publicado en Sense categoria

El Programa General (PG) és el programa a què poden accedir els municipis de menys de 5.000 habitants. El catàleg d’activitats del PG arreplega un gran nombre de propostes que s’agrupen en dos grans àmbits: les exposicions i les conferències.

- És un instrument al servei del personal tècnic implicat en processos de desenvolupament, que poden utilitzar les activitats del PG per a reforçar el seu treball en l’entorn. Comptar amb el suport institucional de la Universitat per a planificar les seues activitats es converteix en un valor afegit a la seua gestió, i contribueix al reconeixement del seu lideratge per part de les autoritats locals i de la població en general.

- Instrument al servei de les activitats socioculturals organitzades en el món rural per a col•lectius locals o supralocals.

Programa general

Catàleg i condicions del programa: http://catalegvirtual.paisrural.es/index.php/informacio-util (en aquest enllaç es troba la documentació del Catàleg)

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural