Formació@xarxa

Escrit per Super User el . Publicado en Sense categoria

L’altre gran catàleg del Programa és el que arreplega la Formació en xarxa. Les activitats formatives que s’inclouen en aquest catàleg estan vinculades amb les línies de treball que es definixen en la Mesa Tècnica. Amb el temps aquesta iniciativa s’ha convertit en un dels pilars estratègics del PEU.

Les activitats se sol•liciten al PEU després de la seua presentació en la Fira de la Informació i, a partir de la valoració per part de l’equip de coordinació del programa, es donen a conèixer les activitats adjudicades.

Els municipis han de contribuir al finançament de les activitats segons el nombre d’habitants. A més, les activitats tenen una matrícula que ha de ser abonada pels assistents.

Tota l’oferta formativa i divulgativa inclosa en el PG i en Formació@xarxa es difon, principalment, a través del Catàleg Virtual i la Fira de la Informació.

Formacio xarxa

Catàleg Virtual
Amb l’objectiu de facilitar l’accés al catàleg del PEU, s’ha creat aquest entorn virtual que permet als usuaris del programa tindre la informació actualitzada de tota l’oferta del PEU i de les empreses que l’ofereixen. Al mateix temps, s’ha informatitzat el procés d’oferta i sol•licitud de les activitats.
http://catalegvirtual.paisrural.es/

Fira de la Informació
Cada any, al llarg del primer trimestre, convoquem la Fira de la Informació, un espai de trobada i intercanvi entre els agents socials de les comarques de Castelló i tots els col•laboradors habituals del Programa d’Extensió Universitària. Aquesta trobada anual, a més de generar fluxos d’informació entre empreses/professionals i agents locals, és el moment de retrobar-se, en un ambient relaxat, amb els companys i les companyes que treballen en la resta de les comarques de Castelló.

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural