Acompanyament

Vilanova implementarà una nova metodologia de treball per a un projecte artístic diferent

Escrit per Acompanyament de projectes PEU el . Publicado en Activitats

L’UJI (des del Programa d’Extensió Universitària) i l'Ajuntament coordinaran el Taller Col·laboratiu Interdisciplinari de Vilanova d'Alcolea /#TCIVilanova/

Els dies 30 i 31 de gener tindrà lloc a Vilanova d'Alcolea (Castelló), la realització d'un taller col·laboratiu per a analitzar, de manera participativa i horitzontal, el projecte cultural sobre les Arts que des de fa alguns mesos està definint un grup de persones d'aquesta població castellonenca: FAVA - Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea.

Programa del Taller Col·laboratiu Interdisciplinari #TCIVilanova

Dissabte 30 de gener
13:00. Trobada dels participants
14:00.Dinar
16:00. Visita tècnica als recursos, escenaris i localitzacions possibles per al Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea – FAVA
17:00. Inici de les taules de treball (Casa de la Cultura de Vilanova d'Alcolea)
21:30. Sopar. Al finalitzar, concert de Rinaga Trio

Diumenge 31 de gener
10:00. Presentació de la imatge del FAVA (Casa de la Cultura de Vilanova d'Alcolea)
11:30. Assemblea TCIVilanova (plaça del poble)
14:30. Dinar

L'objectiu principal d'aquest taller és que sorgisquen plantejaments, tensions, recomanacions, propostes i iniciatives a mitjà i llarg termini pel que fa a la definició, gestió, planificació, socialització, comunicació i avaluació del projecte que han iniciat.

IMG 20150131 165649

El Taller Col·laboratiu Interdisciplinari de Vilanova s'emmarca en la línia d’Acompanyament de projectes del Programa d'Extensió Universitària de l’UJI. Té com a punt de partida analitzar el projecte cultural previst a Vilanova i, per a açò, es nodrirà de la variada i rica perspectiva que aportaran els participants. En aquest sentit, un dels aspectes clau d'aquestes jornades serà la cerca d'implicació de dos perfils ben diferenciats entre si però que pretenem siguen permeables i proactius: les aportacions internes dels membres del Grup, veïns i veïnes i representants del teixit associatiu de Vilanova d'Alcolea i la visió externa que aportaran tot un seguit de professionals en l'àmbit de les arts, la gestió i comunicació cultural, participació, col·laboració i associacionisme.

#TCIVilanova

Per a donar una major obertura i visibilitat a aquest procés, s'ha definit un calendari de trobades virtuals en els quals es plantejaran i debatran continguts, estructures i metodologies possibles per a aplicar-les durant el Taller Col·laboratiu Interdisciplinari a Vilanova d'Alcolea previst per al 30 i 31 de gener.

La plataforma de treball i intercanvi d'opinions serà twitter. El hastag proposat serà #TCIVilanova.

Les trobades #TCIVilanova seran els dies 19 i 26 de gener i 2 de febrer de 19 a 20 hores i els temes a tractar seran:

Vilanova d'Alcolea i el projecte de Festival de les Arts (19 de gener)
En aquesta primera trobada es contextualitzarà la població, les seues característiques i el Festival de les Arts de Vilanova d’Alcolea (FAVA) que s'està definint.

Mètodes i eines per a un Taller Col·laboratiu (26 de gener)
En aquesta sessió es pretén analitzar possibles eines basades en la participació i la col•laboració interdisciplinària que ens ajuden a desentranyar el projecte de Vilanova i que ens ajuden a planificar les jornades al màxim per a aprofitar la presència i participació de tots els actors que estaran presents.

TCIVilanova… I ara què? ( 02 de febrer)
Què fem amb tot el coneixement generat? Com podem aplicar-ho?

imatge poble

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural