Acompanyament

El Grup de Cirat continua amb l'inventariat dels fons del Museu.

Escrit per Super User el . Publicado en Patrimoni

Dissabte 4 de febrer un grup de l'Associació Cultural Las Salinas es va reunir per a seguir amb el treball d'inventari dels objectes del museu etnològic de Cirat. Aquest treball forma part del projecte de posada en valor del Museu que està coordinant el Grup de Cirat amb l'Acompanyament de projectes de Patrimoni – PEU.

IMG 0008

En la jornada de treball del passat 4 de febrer, s'ha començat l'inventariat dels fons. Cadascuna de les peces ha sigut etiquetada i s'ha registrat amb un nombre. Per a cadascuna de les peces s'ha realitzat una fotografia i identificat el nom de l'objecte. Fins avui, s'han inventariat ja prop de 200 objectes. En pròximes edicions pretenem acabar amb l'inventari, començar amb el trasllat dels objectes a altres dependències de l'ajuntament i realitzar el tractament d'aquells objectes que ho precisen.

IMG 0002

S'ha acordat a quedar un dissabte al mes per a realitzar aquests treballs i s'ha creat un grup de whatsapp amb tots els voluntaris per a informar sobre aquest tema i coordinar el grup.

Aqueix dia també van estar l'alcaldessa i el regidor de cultura de Cirat. En el Museu van poder veure els problemes d'humitats i deterioració que presenten la dependència del museu i alguns dels objectes del mateix i van estar d'acord en què cal cercar solucions com més prompte millor per a la seua rehabilitació.

La visita de Patrimoni – PEU del pròxim 4 de març ens permetrà mostrar i compartir, amb tots els que vengen a Cirat, les característiques i reptes del nostre projecte.

Esperem la vostra assistència i aportacions!

Més informació: La Visita tècnica de Patrimoni – PEU a Cirat serà el pròxim 4 de març

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural