Acompanyament

Exposició “Textures del meu poble, Costur. Gaudim del patrimoni amb tots els sentits”

Escrit per Super User el . Publicado en Patrimoni

El 19 de desembre de 2016 a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició “Textures del meu poble, Costur. Gaudim del patrimoni amb tots els sentits” en el Museu de Ceràmica de l'Alcora.

cartel expo costur

Aquesta exposició arreplega els treballs realitzats pels xiquets i xiquetes del Col•legi d'Infantil i Primària de Costur durant el taller “Caçadors de Textures” realitzat pel Museu de Ceràmica de l'Alcora. Juntament amb d'aquestes obres, en l'exposició podrà veure's un vídeo que hem preparat sobre aquesta jornada d'educació patrimonial organitzada pel Grup d'Estudi del Patrimoni de Costur.

L'exposició “Textures del meu poble, Costur. Gaudim del patrimoni amb tots els sentits” estarà en el Museu de Ceràmica de l'Alcora del 19 de desembre de 2016 al 29 de gener de 2017.

Notícia relacionada: Sentint el nostre patrimoni. Imatges de la jornada d'educació patrimonial “Textures del meu poble – Costur”

Més informació: http://museulalcora.es/

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural