Acompanyament

Taller de Mapatge Col·lectiu en FAVA365 (Vilanova d'Alcolea)

Escrit per Super User el . Publicado en Patrimoni

El Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea – FAVA365 naix amb l'objectiu de dinamitzar un poble i encoratjar la cultura. Un procés participatiu i d'aprenentatge que inclou una sèrie d'activitats i accions sobre una temàtica concreta, distribuïdes en un any i que finalitza en un cap de setmana a manera de celebració, replet d'art, festa i participació.

En el context d'aquest festival d'art multidisciplinari es va a realitzar durant els dies 26 i 28 de juliol de 2016 un Taller de Mapatge Col·lectiu, que forma part del Catàleg Virtual del Programa d'Extensió Universitària (PEU) de l’UJI.

FOTO MAPEO

El Taller de Mapatge intenta construir col·lectivament mirades que motiven i possibiliten processos participatius i reflexius, afavorint les diferents formes de comprendre l'espai en el qual actuem, desenvolupant mapes a través de l'ús de diferents tipus de llenguatge, dibuixos, símbols o gràfics, que estimulen la creació d'una nova cartografia del territori que reflectisca i visualitze el coneixement col·lectiu dels participants.

En aquest cas, el Taller de Mapatge impartit per Espacio ALMAZARA pretén ser una eina de participació per a crear un mapa del territori urbà i rural de Vilanova d'Alcolea. El taller se centrarà en la cerca d'espais i usos, identificant llocs i recorreguts en el nucli urbà i en el territori capaços d'albergar l'activitat del FAVA365, creant un catàleg-cartografia d'espais potencials i possibles estratègies d'activació cultural i actuació artística que s'integre en el patrimoni local i en el paisatge rural de Vilanova d'Alcolea.

www.fava365.com
www.espacioalmazara.com

 


Read full article on patrimonilogo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural