Acompanyament

Què penseu i sentiu que es el patrimoni cultural? Persones, llocs, històries

Escrit per PEU el . Publicado en Patrimoni

IMG 20171207 120746


Des del projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló volem sumar-nos a la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb una proposta oberta en la qual totes i tots (representants i membres dels grups locals de Patrimoni, xarxa del Programa d'Extensió Universitària, autors de Memòria Viva, comunitats patrimonials, col•laboradors, amics i interessats) esteu convidats a participar.


El punt de partida d'aquesta proposta és l'aproximació col•laborativa al concepte de patrimoni cultural. Per als què estigueu interessats, us convidem a que ens envieu un xicotet text acompanyat amb una imatge sobre el que penseu i sentiu que és el patrimoni cultural a partir del lema “Persones, llocs, històries”, lema que, com sabeu, articula la Convenció de Faro del Consell d'Europa.


Pot ser un record, una reflexió, una idea, una forma de treballar, un repte i pot expressar-se com un relat breu, un poema, una imatge… al voltant de “Persones, llocs, històries”.


Les vostres aportacions i les reflexions que sorgisquen en aquest procés col•laboratiu seran publicades en el número 10 de la revista Memòria Viva del projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I (juliol 2018) i ens serviran com a punt de partida cap a la necessària revisió participativa del concepte de patrimoni cultural.


L'extensió màxima del text serà de 300 paraules. Les imatges utilitzades tindran la deguda autorització per part del seu autor per a ser publicades.

Podeu enviar les vostres aportacions a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


També podeu enviar les vostres propostes utilitzant Twitter. Per a açò, és fonamental que en les vostres aportacions no oblideu posar el hashtag #peopleplacesstories


També podeu gastar Facebook. En aquest enllaç teniu la notícia publicada i podeu fer les vostres aportacions.


Aquesta convocatòria romandra oberta fins al 25 de febrer de 2018.

Moltes gràcies a tots pel vostre interès i participació.


#peopleplacesstories #patrimoniuji #FaroConvention #Europeforculture

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural