Taller de Videomapping FAVA. 11 i 12 maig 2017. Matricula oberta.

Escrit per PEU el . Publicado en Tutories

cartel videomapping

El Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea (FAVA365) amb la col·laboració del Servei d'Activitats Socioculturals (SASC), dins del seu Programa de Extensió Universitària; organitzen aquesta acció formativa que suma innovació, noves tecnologies i expressió artística.

Aquest taller naix amb la intenció de continuar construint un FAVA365 com un festival d'art multidisciplinari que naix amb l'objectiu de dinamitzar un poble i encoratjar la cultura. En aquest cas, dita multidisciplinariedad es veu reforçada amb la introducció de les noves tecnologies en el procés creatiu.

En aquest taller, la creativitat i les imatges projectades transformen l'aparença del recolze en sofisticada animant volums que perden la seua estabilitat estàtica, la qual cosa fa d'aquesta tècnica una potent eina de comunicació per a convertir els missatges en experiències.

El curs serà impartit per Fran Pérez Rus, Llicenciat en Belles arts i Màster en “Art: Recerca i Producció” per la Universitat de Granada. Actualment compagina la seua producció artística amb la docència com a professor de videomapping en Escola Art Granada.

El seu interès resideix en la simbiosi entre realitat física i virtual pròpia de la societat actual: una realitat híbrida que ens permet noves maneres de percebre el nostre entorn. Desenvolupa la seua activitat artística a través d'una metodologia oberta i transversal, fent ús dels nous mitjans que proporciona l'art en la seua imbricació amb la tecnologia. A través de la videocreació, instal·lació i nous mitjans, la seua obra proposa una nova forma d'experimentar la naturalesa material i virtual de la qual formem part.

El taller de videomapping tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig, en horari al matí (10h-14h). La primera sessió tindrà lloc el dijous en el Paranimf de la UJI i la sessió del divendres serà a Vilanova d'Alcolea. Els projectes resultants del taller, seran exposats dins del festival FAVA365 dels dies 13 i 14 de maig.

Les places disponibles seran 15 i els preus de matrícula són dues: el reduït de 20€ (per a l'alumnat de la UJI, membre xarxa PEU-UJI, FAVAmigo i FAVAmiga i l'alumnat de EASD de Castelló) i el normal de 40€ (per a professionals i uns altres). Les inscripcions es poden fer a partir del dia 06 d'abril en l'adreça: inscripcion.uji.es.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural