Formació Tècnica: "visual thinking"

Escrit per PEU el . Publicado en Formació tècnica

Captura de pantalla 2017-03-17 a las 11.24.53

(Imatge: Pedro Cifuentes)

Seguint l'habitual activitat de programar activitats de formació tècnica, us presentem la pròxima proposta centrada en l'ús del  "visual thinking" o pensament visual i que serà impartit per Pedro Cifuentes. El "visual thinking" o pensament visual consisteix en l'ocupació de dibuixos fàcilment recognoscibles i de fàcil execució que s'uneixen mitjançant l'ocupació de mapes mentals amb l'objecte d'il·lustrar idees, identificar problemes, resoldre'ls, i moltes altres coses.

HUESCA: IMPRESSIONS D'UN VIATGE I D'UNA EXPERIÈNCIA

Escrit per PEU el . Publicado en Formació tècnica

 
La visita tècnica a Huesca ha resultat molt positiva, i no sols per els projectes tan interessants que hem pogut visitar, o les experiències que ens han contat sobre gestió cultural, si no que a més hem pogut gaudir d'un temps junts. I això és molt important per al nostre treball!
 
I és per això que en lloc que contar-vos pas a pas el nostre recorregut, hem pensat que era millor llegir les impressions dels que ens les han volgut enviar. Per a començar us donem les gràcies als que heu aprofitat uns minuts de les vostres vides per a contar-nos qué us ha semblat aquest viatge experiencial. A la resta, us convidem que ho feu quan pogueu i anirem editant aquest article.
 
Priscila: La experiencia ha sido totalmente positiva, guardo un montón de imágenes en la retina y muy buenas sensaciones en el cuerpo puesto que comprobé como los técnicos y los políticos de la zona estan súper concienciados y trabajan juntos y en la misma dirección, es por eso que han llegado tan lejos. Fue un placer conocer en persona al alcalde de Alquézar y ver su nivel de implicación con su territorio y no solo a nivel local, todos tienen muy claro que hay que trabajar sobre el territorio a nivel supramunicipal y los resultados eran visibles.
Profesionalmente aprendí mucho y así lo he transmitido a los concejales de mi ayuntamiento y personalmente también, me encanta la zona y posiblemente volveremos.
 
07 UJI ALQUEZAR
Visita a Alquézar guiats per Mª Nieves Juste, tècnica de Patrimoni de la comarca de Somontano.
 

FORMACIÓ TÈCNICA: El que s’escriu perviu.

Escrit per comunautas el . Publicado en Formació tècnica

Taller: El que s'escriu perviu per a l'elaboració d'articles de caire científic basats en experiències locals de desenvolupament econòmic, cultural i social

image1

Presentació:
Des del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I es treballa amb tot un número d'agents locals que desenvolupen activitats que tenen com a objectiu dinamitzar l'ocupació, l'economia local, la cultura i la memòria cultural, la participació i cohesió socials, el patrimoni i tota una sèrie de valors encaminats al desenvolupament local de les àrees en que treballen.

Sobre el Taller de Metodología para desarrollo de proyectos culturales colaborativos

Escrit per comunautas el . Publicado en Formació tècnica

Captura de pantalla 2015-06-16 a las 11.19.15 

(Foto: Eugeni Trilles)

El PEU-UJI me invitó a realizar un taller sobre Metodología para desarrollo de proyectos culturales colaborativos. La primera edición se realizó el día 5 de junio de 2015 y contó con una amplia asistencia, superando las solicitudes las plazas disponibles, por lo que se está planteando la posibilidad de realizar una segunda edición del taller en próximas fechas.

El taller estaba pensado para personas interesadas en el desarrollo de proyectos culturales que se ven en la necesidad de plantearse diversas formas de colaboración, en distintas fases del desarrollo de sus proyectos. La mayoría de los proyectos culturales que se desarrollan en contexto sociales suelen requerir distintas formas de trabajo colaborativo, ya sea entre los propios impulsores del proyecto, entre quien diseña el proyecto y otros interlocutores representantes de instituciones públicas o privadas, posibles colaboradores necesarios, colectivos y asociaciones locales, u otros participantes o colaboradores a título individual. En casi todas estas situaciones la experiencia de colaborar con otros precede al conocimiento teórico de trabajo colaborativo. Tener claves para identificar el tipo de colaboración que queremos generar, los aspectos que debemos tener en cuenta, las dificultades y potencialidades de estas formas de trabajo, así como cuestiones metodológicas básicas, pueden ayudarnos a optimizar el trabajo colaborativo y la participación de las personas y colectivos implicados en los proyectos culturales.

Metodologia per al desenvolupament de projectes culturals col·laboratius

Escrit per comunautas el . Publicado en Formació tècnica

Fa uns dies us vam enviar una proposta de formació tècnica organitzada des del PEU-UJI sobre metodologia per al desenvolupament de projectes col·laboratius. El primer que volem és agrair les vostres respostes i mostres d'interès, amb les quals s'ha dissenyat aquesta proposta formativa.
 
 1
 
 
Títol: Metodologia per al desenvolupament de projectes culturals col·laboratius
 
 
 
Data: Divendres 5 de juny de 2015.
Horari: de 9.30 h a 15.00 h.
Lloc: Aula FF0204AA del Centre de Postgrau i Formació Continuada de l’UJI
 
4
 
 
Matrícula: 8€ (excepte per als membres de la Xarxa de Treball Tècnic, grups de Patrimoni i assessors del PEUUJI).
Termini d’inscripció: del 5 de maig al 3 de juny de 2015.
Inscripció: Per  a  inscriure-vos,  podeu  fer-ho  a  través  de  la  pàgina http://inscripcio.uji.es 
 
telefonant  al  964  728  896 dins  l’horari  de  10  a  14  hores,  de  dilluns  a  divendres. El termini d’inscripció és el 3 de juny de 2015.
 
Les  persones  inscrites  han  d’omplir  un  qüestionari  facilitat  per  la  professora  perquè  puga 
adaptar el programa al seu perfil. Quan us inscriviu, us l’enviarem al correu que consigneu.
 
 
 
7
 
(Fotos de PERIFERIES 2012

 

logo-viverCulla logo-jerica  logo-forcall logo-benlloch logo-benassal logo-sant-mateu logo-vilanova Serra d'en Galceran logo-som logo-EACC logo-reviscolares logo-territori-cultural